6,1 m
  2,3 m
  0,4 m
  130 hk
  35-40+ kn
  115 L
  950 kg
  5
  Cat C

 

AluCraft 19 AC

Det här är vår klassiska 19 fots aluminiumbåt som på våra kunders begäran försetts med en akterhytt. I vår AluCraft 19AC (Aft Cabin) färdas du säkert och bekvämt, helt skyddad från regn och rusk. Båten är en självklarhet för dig som lever året runt i skärgården. Det här är vår minsta aluminiumbåt med akterhytt, men den är ändå precis som våra andra modeller byggd för de tuffaste nordiska förhållandena. Gångegenskaperna är lugna och stabila även i hög sjö.

Tryggt och bekvämt

Båten klarar tuffa transporter och fungerar lika bra för arbete som fritid.  Du färdas tryggt, ombonat och varmt - oavsett väder och vind. Att bryta is eller höga vågor är inga problem.

Hög kvalitet

Den är dimensionerad för att klara alla krav ett åretruntanvändande i skärgården ställer på material och detaljer. Båten är helsvetsad och handbyggd i slitstarkt marinaluminium av klass EN 5083/SS4140 AlMg4,5Mn med botten i 5mm och fribord/durk i 4mm.

INGÅR: Hydraulstyrning, dubbla stolar, mattor, taklucka, manuell & elektrisk länspump, låsbara dörrar,  badstege, lanternor, låsögla

svenfifrdeitnoptrues