6,3 m
  2,35 m
  0,45 m
  75-150 hk
  35-40+ kn
  150 L
  750 kg
  6
  Cat C

 

AluCraft 20 SP

Vår 20 fots SP (Singel Pulpet) båt. Den här aluminiumbåten är det självklara valet för dig som lever i skärgården och vill ta dig fram året runt. Aluminiumbåten är konstruerad för att tillgodose högt ställda krav på trygga, men samtidigt roliga och fartfyllda, transporter. Vår 20-fotare har redan blivit en bestseller hos skärgårdsborna, ett bevis gott nog på att vi har lyckats. Båten är byggd för de tuffaste nordiska förhållandena och den är utrustad med en extra bred styrpulpet där du sitter komfortabelt i en dubbelsoffa. Höga vågor eller is är inga problem. I kombination med det tåliga och underhållsfria skrovet uppfyller den alla krav som ställs på en pålitlig trotjänare.

Praktisk och rolig

Med en AluCraft 20 SP klarar du både tuffa transporter och hårda arbetspass. Att det dessutom är en utmärkt båt för vattensporter, lek och fiske behöver vi väl knappast tala om.

Hög kvalitet

Material och detaljer är dimensionerade för att klara de villkor ett åretruntanvändande i skärgården ställer. Båten är helsvetsad och handbyggd i slitstarkt marinaluminium av klass EN 5083/SS4140 AlMg4,5Mn med botten i 5mm och fribord/durk i 4mm.

INGÅR: Hydraulstyrning, dubbelsoffa, manuell & elektrisk länspump, badplatformar,  badstege, lanternor, lanternit, låsögla

Båtvideo

svenfifrdeitnoptrues